ER DU … BLEVET FØDT IGEN? {Have You Been Born Again?” Danish}

£4.14
Quantity:
Language:
Quantity per contribution:

i Himlen, indtil han eller hun er blevet født igen, “…Sandelig, sandelig siger jeg dig: Medmindre et menneske bliver født igen, kan det ikke se Guds kongerige.” (Johannes 3:3). De, der ikke bliver født igen, kommer ikke i Himlen, når de dør, men de kommer til det sted som Bibelen kalder Helvede. De får ingen […]

i HimHave You Been Born Againlen, indtil han eller hun er blevet født igen, “…Sandelig, sandelig siger jeg dig: Medmindre et menneske bliver født igen, kan det ikke se Guds kongerige.” (Johannes 3:3). De, der ikke bliver født igen, kommer ikke i Himlen, når de dør, men de kommer til det sted som Bibelen kalder Helvede. De får ingen “ny chance”. At blive født igen eller den åndelige fødsel omtales også som “frelse,” eller “at være frelst.”
Det betyder kort og godt, at du har vendt dig fra synden og taget imod Jesus Kristus som din personlige Frelser. Jeg kan ikke vende mig fra din synd, og du kan ikke vende dig fra min synd. Vi alle må tage personligt ansvar for vores egne handlinger. Jeg har vendt mig fra min synd og, ved tro alene på det blod Jesus Kristus udgød, har jeg taget imod Ham som min personlige Frelser. Men spørgsmålet er: Har du gjort dette? Nej! Så, hør nu, min ven. Nu kommer vi til sagens kerne!  For at kunne få tilgivelse for din synd, evigt liv i Jesus Kristus, og komme i Himlen, SKAL du fødes igen. . . . . . .

Danish, Small Tracts

Related Products

0 0