ÆGTE FRED I EN UROLIG VERDEN {Real Peace In A Troubled World} Danish

€2.75
Quantity:
Language:
Quantity per contribution:
Product color(s):

Berlin-muren er revet ned og kommunisternes pigtråd og vagttårne er væk. Vi får at vide, at kommunismen er død, og at de lande og folk, som engang var under kommunistisk styre, nu er frie. Vi får at vide, at der er fred i verden – det siger de da. Rent faktisk er sagen, at der […]

Real PeaceBerlin-muren er revet ned og kommunisternes pigtråd og vagttårne er væk. Vi får at vide, at kommunismen er død, og at de lande og folk, som engang var under kommunistisk styre, nu er frie. Vi får at vide, at der er fred i verden – det siger de da. Rent faktisk er sagen, at der IKKE er fred i verden. I 1994 blev der sendt fredsbevarende styrker til Haiti. I Rwanda slagtede Hutuer og Tutsier hinanden. Bosnien blev ødelagt af etniske kampe. I Irak er der død og ødelæggelse hver dag. Israelere beskydes af deres fjender og myrdes af selvmordsbombere. Og listen vokser stadig. F.eks. sender den amerikanske præsident sin udenrigsminister ud for at forhandle fred, samtidig med at han sender soldater, der skal håndhæve fredsaftalen.
Kendsgerningen er, at der bare ikke findes verdensfred – ikke i en verden, som er så hærget af synd! Det er ikke så sært, at både mennesker og nationer er i konstant uro. Men fortvivl ikke, ven, for fred – denne stilhed og hvile – er mulig i den nuværende verdens kaos. Denne fred kommer fra Fredsfyrsten, Jesus Kristus. Vi læser i Guds Ord, Bibelen: “Min fred efterlader jeg hos jer, min fred giver jeg jer: ikke som verden giver, giver jeg jer. Lad ikke jeres hjerte være uroligt, lad det heller ikke være bange” (Joh. 14:27). Ægte fred, fred i sindet og fred i hjertet kommer ved Guds overnaturlige indgriben i livet på den person, som tror på Jesus Kristus som sin personlige Frelser. “Disse ting har jeg talt til jer, for at I kan have fred i mig. I verden vil I have trængsler, men vær ved godt mod, jeg har overvundet verden” (Joh. 16:33). . . . . . . .

Danish, Small Tracts

Related Products

0 0 0